Nachtvlinders kijken

Door de slechte weersomstandigheden is deze activiteit vrijdag niet door gegaan. Hij is nu verplaatst naar dinsdagavond 5 september.

De mensen die zich hadden aangemeld hebben al bericht gekregen, maar er zijn nu nog enkele plaatsen over. Meld u dus snel alsnog aan!!

Er kan naar nachtvlinders gekeken worden in de Natuurtuin Ermelo. Op een groot scherm met speciale lampen erboven komen allerlei nachtvlinders af, die daarna vaak enige tijd op het scherm blijven zitten. De vlinders kunnen dan rustig bekeken en/of gefotografeerd worden. Gelet op de aanwezigheid van een aantal grote eiken zullen er zeker soorten gezien worden die gebonden zijn aan de eik. En vanwege de verscheidenheid aan planten zullen er ook zeker verschillende andere soorten op het scherm afkomen. Voor deze avond komen Ruud en Betty van Middelkoop met scherm en lampen om dit mogelijk te maken. Bij slecht weer gaat het niet door! Deze activiteit vindt plaats in het kader van Fête de la Nature.

Aanmelding is verplicht. Om voldoende ruimte te hebben, wordt het kijken in 2 tijdsblokken verdeeld met maximaal 12 deelnemers per blok. Blok 1 van 20.45 tot 22.30 en blok 2 van 22.30 tot 24.00 uur.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en bericht bij afgelasting.

Datum & tijd
di 5 september 2023 om 20:45
Vertrekplaats

Natuurtuin Ermelo