Fête de la Nature

Dit evenement vindt plaats op vrijdag en zaterdag 1 en 2 september in de Natuurtuin Ermelo.

Voor de derde keer wordt dit evenement georganiseerd. Op vrijdagavond kan er deelgenomen worden aan een rondleiding vanaf 19.00 uur en kan er gekeken worden naar nachtvlinders vanaf 20.45 uur.

Op zaterdag is er van 10.00 tot 15.30 uur in de Natuurtuin Ermelo een unieke mix van natuurbeleving en muziek voor alle leeftijden.

Tussen 10.30  en 11.30 uur kunt u genieten van saxofoon- en vioolmuziek van Estia en Marlinde de Wolf. Tussen 13.00 en 14.30 uur treedt de folkmuzikant Jos Jongeling op. Daarna is de muziekgroep B-Eagles te beluisteren tot ongeveer 15.30 uur.

De gehele dag zijn er informatiestands, rondleidingen, bezoek aan de bijenstal, wandelingen en een fietstocht. Er kan buiten geschaakt worden of men kan zelf schilderen in de natuur. Voor kinderen zijn er o.a. het kabouterpad, een kabouterspeurtocht en werken met houten materialen.

Het complete programma is te vinden op de websites en facebook-pagina’s van de KNNV Noordwest veluwe en het NMP Ermelo. De natuurtuin is te vinden tussen de Konijnenwal en de Zandkampweg, beide zandwegen ten westen van de Arendlaan. Toegang is gratis. Er is vrijwel geen parkeerruimte. Aanbevolen wordt om per fiets te komen of te parkeren bij de Wethouder Balverszaal aan de  Arendlaan.