Reis door Europa door Maas van de Ruitenbeek

Deze avond in de Kiekmure in Harderwijk, in samenwerking met de Vogelbeschermingswacht Noord-Veluwe is vorig jaar vanwege de Covidcrisis niet doorgegaan. We gaan nu voor de herkansing.

Maas van de Ruitenbeek neemt ons mee op zijn zwerftochten door Europa. Zo maken we o.a. kennis met de geisers op IJsland, de grotten van Postojna, en de hoge alpen van Zwitserland. Er komen veel vogels in beeld.

Uit het Linnaeusklokje van september-december 2020: Maas van de Ruitenbeek neemt ons tijdens zijn presentatie graag mee op zijn zwerftochten en we gaan samen met hem op reis door Europa. De geisers op IJsland, de grotten van Postojna, de hoge alpen van Zwitserland, de Zeearenden in Polen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De presentaties van Maas staan garant voor beelden van een ongekende, artistieke schoonheid. Om de beleving van deze beelden extra te versterken, zijn delen van de presentatie voorzien van geluid. Zien we in de presentatie bijvoorbeeld een Jan-van-gent of een Alk voorbijkomen, dan horen we deze ook. Zo lijkt het alsof de dieren live in de zaal aanwezig zijn, of we ons in hun kolonie bevinden. Uiteraard zal Maas de beelden voorzien van deskundig commentaar en vertelt hij over zijn vele belevenissen in de prachtige Europese natuur.

Houd het gastenboek op de website in de gaten. In verband met deze onzekere tijden aanmelden voor zaterdag 13 november bij Hans Fondse, jmfondse@gmail.com of 0341 557276 of 06 20318064.

Datum & tijd
wo 17 november 2021 om 20:00
Vertrekplaats

De Kiekmure, Tesselschadelaan 1, Harderwijk
Bekijk vertrekplaats